Vinter på Gålå er et eventyr i sne og oplevelser.

Midt i Gudbrandsdalen på fjeldet byder Gålå Fjellhytter på enestående natur, med alpin og langrendsoplevelser.

Med ski in/out for langrendløbere - direkte fra hytten og ud på ski.

Der 630 km afmærkede og velpræparerede  langrendløjper lige uden for døren. Der er rundløjper fra 3 km til heldagsture. Der kan vælges højfjeldsture med store udfordringer eller lidt blidere løjper i skovterræn.

Alpin centret med 15 nedfarter giver gode muligheder for hele familien. Der er nedfarter i flere sværhedsgrader, samt mulighed for hop/rails og snowboardere. Alpin centret kan nås på ski, først langs løypen og dernæst via glidespor til heisen. Hjemturen fra alpincentret til hytten går fra toppen af Blåbærfjeldet direkte til hytten.

Der tilbydes børne aktiviter ved Blåbærfjeldet med skiklub, skiskole og lejeaktiviteter.

Skiudstyr kan lejes ved Gålå Ski-og Sommer Arena.

Heiskort kan benyttes i hele Lillehammer resort: Gålå, Hafjell, Kvittfjell,  Sjusøen og Skeikampen. Heiskortet kan købes på Gålå ski- og sommer Arena.

Fra Berlingske den 26.02.11

3 X god langrend i Norge

Gålå/Wadahl: De to områder i Gudbrandsdalen er vokset sammen og er et enomt flot, stort og varieret skiområde - specielt for folk som er til langrend.

Alpinmulighederne er fine, med de to anlæg dog ikke for store - de har alle farver op til og med en sort.

Langrendsnettet er lokalt på 230 kilometer - og i alt på 630 som er en del af Peer Gynts Rige. Mulighederne kan føre en helt til Dalseter mod nord og til Skeikampen mod syd. Løjperne gåt op og henover smukke højfjeldsplateauer mellem hvide toppe og lange skovløjper på begge sider af skiarenaen. Man kan også tage en stolelift op og få en fin tur over hyggelige Fefor til et kakaostop.

(Af Ulla Lund/ /rejseliv   Berlingske)

 

Er i en gruppe på min.12 personer kan vi tilbyde "all inklusive" med selvtransport til Kr. 2.9950,00 for 4 overnatninger.

Kontakt os evt. for tilbud:

Tld 0045 23 37 68 78

galafjellhytter@gmail.com